Yeni Kararlar / New Decisions

2023-09-042 minute reading
views
You can scroll down a little bit to read english.

[Türkçe]

Yeni kararlar aldım ve son birkaç gündür içeriklerimi İngilizce üretmeye başladım. Twitter ve İnstagram hesaplarının yanına blogumun da bir kısmını İngilizce içerikler üretmeyi planlıyorum. Amacım ise hedef kitlemi genişletip global özelinde etkileşim edinmek, ürettiğim işlerin globale ulaşmasını hedefliyorum. Ayrıca İngilizce öğreniminin de bir parçası olarak görüyorum. Bu yüzden kendime yeni hedefler koydum ve bu yolda ilerlemeyi düşünüyorum.

Blogumda izleyeceğim yol bir tık farklı olacak. Teknik yazıları, herhangi bir analitik amacı gütmeden ekosisteme katkı olması açısından Türkçe yayınlamaya devam edeceğim. Ama kişisel ve deneyim yazılarını İngilizce yazmayı planlıyorum.

[English]

I've made new decisions and started creating content in English for the past few days. I also plan to produce some of my blog content in English alongside my Twitter and Instagram accounts. My goal is to expand my target audience and engage globally, aiming for my work to reach a global audience. Additionally, I see this as a part of my English language learning journey. Therefore, I've set new goals for myself and intend to progress on this path.

The path I will follow on my blog will be a little different. I will continue to publish technical articles in Turkish without any analytical purpose for the sake of contributing to the ecosystem. But I plan to write personal and experience articles in English.